Montageservice

Professionele montageservice vindt u bij ons als Autobedrijf Mebu / Autosport Mebu. Met onze jarenlange ervaring in plaatsing van performance tuning & styling producten kunnen wij uiterst zorgvuldig en effectief te werk gaan. Zo zorgen wij dat de Maxton Design producten op juiste wijze gemonteerd worden.

Het is van belang dat aerodynamische producten op een juiste manier gemonteerd worden. Bij onjuiste montage is er een kans op losraken van het product met ongewenste schade tot gevolg.

Door onze ervaring zijn vele montageprijzen vooraf bekend en te vinden op de pagina van het product. Hierdoor heeft u de keuze om de montagekosten direct toe te voegen en eventueel online af te rekenen (bij montage-opdrachten is bestellen a.h.v. een aanbetaling ook mogelijk).

Zijn de montagekosten van het gewenste product nog niet bekend?
Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend een prijs opgeven.

Neem hiervoor contact met ons op.

Binnen ons assortiment bevinden zich producten welke niet direct te monteren zijn. Deze producten zijn gemaakt van glasvezel (fiberglass), GFP plastic of onafgewerkt ABS plastic en dienen gepast, voorbewerkt en gespoten te worden. Wij adviseren om deze producten door een expert te laten verwerken en te monteren.

Wij sturen u hiervoor graag door naar een van onze partners voor een vrijblijvende prijsindicatie inclusief montage, maat- en spuitwerk.


© 2015 - 2023 Maxton Design NL |Baked by Webbakery